Revista Municipal Ajuntament

L'ALTERNATIVA REPUBLICANA: 6228 gràcies

Hem acabat l’any guanyant en unes eleccions il·legítimes marcades i convocades per l’article 155. Des del govern espanyol pensaven que fen-t’ho d’aquesta manera, podrien guanyar. Ho lamento per ells, però la voluntat popular demana avançar cap a la República per majoria absoluta.

Al Prat, ERC ha estat una de les forces polítiques més votades amb 6228 vots. D’entrada, agrair-vos a totes i a tots els que vau votar pel republicanisme i donar-vos les gràcies per la vostra confiança.

Ara, mentre es composa un altre govern republicà a la Generalitat de Catalunya, al Prat tenim molta feina. Amb els vostres vots, ens heu marcat l’objectiu d'enfortir el republicanisme d'esquerres a les properes eleccions municipals del 2019. Som l’alternativa al govern local actual i ho demostrarem amb bones pràctiques que faran que sigui real la premissa que diu “el poble mana i el govern obeeix”. Ho farem amb la participació ciutadana des de cada racó de la nostra ciutat. Ara és el moment de fer créixer el republicanisme al Prat i de decidir quina ciutat volem construir dins el nou país que ens espera. Al 2019, al igual que al 1931, la pressió social ha de fer que des del municipalisme implementem la República i lluitem contra la injustícia social, la precarietat laboral, els preus de l'habitatge, la pobresa, la discriminació i per seguir lluitant pels drets de les dones. En definitiva, per poder construir una ciutat millor! T’hi apuntes?